אני, פרויקט מיתוג בוחן לעומק את אי־הנחת הקיומית המתמדת שמקננת בכל מי שחייו קשורים קשר בל־ינותק לרשת הגלובלית. קרלו שטרנגר מנתח את האובססיה לסולמות הדירוג, שהפכו מדד לערכו של כל דבר בעולם: חברות, מוצרים, מותגים ובסופו של דבר גם בני אדם. הפיכתם של האני למצרך ושל החיים לפרויקט מיתוג של העצמי, הותירו את תרבותנו עם שני מודלים מרכזיים ל”חיים הטובים” :הצלחה פיננסית וידוענות, שניהם בני–כימות ויחסיים מעצם טבעם.כתוצאה מכך, הערך העצמי ותחושת המשמעות הפכו לנזילים יותר מאי–פעם. שטרנגר מדגים כיצד תרבות העזרה–העצמית ורוחניות–הפופ אינה מציעה אלא נחמה מדומה להומו גלובליס. הוא קורא לנו לשוב לבחינה ביקורתית ומעמיקה של שאלות קיומיות בסיסיות ולתפיסה אקזיסטנציאלית של האינדיבידואליות החורגת מעבר לעצמי הממותג.
בספר אני, פרויקט מיתוג עושה שטרנגר שימוש בפרדיגמה שהתפתחה בעשור האחרון, הפסיכולוגיה האקזיסטנציאלית הניסויית, וגם בניסיונו רב–השנים כפסיכואנליטיקאי אקזיסטנציאלי.
הוא נמנע מעצות אינסטנט בנוסח ספרי העזרה–עצמית, ובמקומן מציע לנו לשקול מחדש את המיתוסים של תרבות ה- just do it ליצור לעצמנו זהות המושתת על יסודות אינטלקטואליים וקיומיים יציבים יותר. פרופסור קרלו שטרנגר הוא ראש המגמה הקלינית בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב.
הוא מכהן כחבר במכון לפסיכואנליזה אקזיסטנציאלית בציריך, שווייץ, בפאנל לחקר הטרור של הפדרציה העולמית למדענים ובמועצה המייעצת לקרן זיגמונד פרויד בווינה.
פירסם שישה ספרים, ביניהם אינדיבידואליות, הפרויקט הבלתי אפשרי והעצמי כפרויקט עיצוב, ומספר רב של מאמרים מדעיים.
הוא כותב בקביעות בגרדיאן הבריטי ובעיתון הארץ, שבו גם מתפרסם הבלוג האישי שלו .Strenger than Fiction ,